27-03-2007 « Tijkken.nl
 

Tijkken.nl

Welkom Kevin Raphael Tijkken!

27-03-2007


   Mar 27

27-03-2007

27-03-2007 (Consultatie Bureau)
Gewicht: 5510gr Lengte 61,5cm

Moira weer naar het CB geweest vandaag. Kreeg ze alweer prikjes. Bah bah, daar houd Moira echt niet van. Eerst sochtends wakker gemaakt door mama, kleren aan. Komen wij aan bij de CB moeten alle kleren er weer uit. Na de prikjes de kleren weer aan … jeeezzzzz, Moira zal wel denken, wat ben je aan het doen mams??

Nou ze is dit keer echt niet veel aangekomen, maar ze komt ook niks tekort. We hebben samen met de wijkverpleegkundige afgesproken dat we langzaam gaan afbouwen met de borstvoeding. Waarom vragen jullie? Nou, Moira krijgt haar tandjes … ja vroeg he? Moira zit nog wel aan het gemiddelde qua lengte en gewicht, dus ze doet het nog goed.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

http://www.tijkken.nl/"> © 2020 Tijkken.nl
theme by adazing design