Moira 2e verjaardag « Tijkken.nl
 

Tijkken.nl

Welkom Kevin Raphael Tijkken!

Moira 2e verjaardag


   Nov 19

Moira 2e verjaardag

Moira was om half 2 wakker geworden vanochtend.  Bijna niet te geloven, want ze was om 1:14 geboren 2 jaar geleden. mama kon haar niet troosten, niks was goed, en ze wou perse bij mama in bed komen. En ook niet bij papa. Hij kwam dus ook even kijken – maar neee, papa weg, papa weg!
Bij papa en mama in bed wou ze alleen met mama knuffelen, en na een half uurtje viel ze in slaap. Mama heeft ondertussen wel heel echt slecht geslapen, want Moira ging dus echt uitgerekt in bed slapen. Papa sliep wel, maar mama kon dat dus niet.

Mama had van te voren al afgesproken dat papa en met opa en oma die beneden zouden wachten zodatMoira dan verast zou zijn om ze allemaal te zien.
Moira sliep dus tot 9, en iedereen ook. Papa was er kwart voor 9 ongeveer uit bed gegaan, en heeft opa en oma wakker gemaakt.
Moira en mama zijn dus nog even in bed gebleven, express de tv aangezet zodat Moira de anderen niet konden horen beneden.

De eerste telefoontje toen mama en Moira aan het aankleden waren, was van Opa en Oma en mama Bongso uit Nieuw Zeeland. Ze hebben Happy Birthday voor Moira gezongen, en Moira danste er helemaal op los.

Eenmaal aangekleed gingen mama en Moira naar beneden.

De eerst wat Moira zag toen ze binnen kwam lopen was niet papa die stond te wachten, maar de slingers. Wat had zij toch schik! Ze was erg blij, keek ze om, zag ze haar keukentje staan. Gelijk naartoe gerend, en ….
Moira keuken
Ze ging er echt voorzitten want ze zag allerlei cadeautjes door het raampje van de combimagnetron.

En toen draaide Moira ineens om en zag opa en oma staan. Nu wist ze echt niet meer wat ze moest doen, dus ging ze maar rondjes rennen door de kamer heen. Zo heel erg blij was ze gewoon! Was echt super om te zien.

Eenmaal door dat ze de deurtjes open konden maken :

Moira keuken
Deze is voor Tante Trena, hoop dat je het kan zien, want ze heeft hier de ketting en armbandje om, die mama besteld hebt. Ze vondt het echt super, en zei gelijk, mama kijk es M-O-I-R-A.

Moira armband en ketting
Ze is hier de adventcalender van Dora aan het kijken. Gelukkig weet ze nog niet wat een adventcalender is.  😀

Ze had de kussen en de dekbed gezien, dus die moest ook gelijk losgemaakt worden.

Moira met Mega Mindy

En natuurlijk ook gelijk even controleren of mama alles goed vast genaaid heeft
Moira controle
En het moest ook gelijk uitgeprobeert worden op de bank

Moira uitproberen
Alle cadeautjes waren uitgepakt, en nu kon ze even gaan kokkerellen

Moira chef

Dit is DE taart geworden van het jaar hahahaha.

Moira 2e verjaardagstaart
Moira heel erg blij met de taart, en met haar kaarsje!
Moira blij taart

En het was haar gelukt om zonder te spugen, de kaars uit te blazen! mama dacht dat gaat nooit goed komen, want de laatste dagen wilde Moira alleen maar spuugen. Niet  normaal, maar het ging gelukkig goed.

Moira kaarsje uitgebrand

Moira mocht samen met Papa de taart snijden, dat deed ze echt met veel genoegen als je op de foto kan zien. Ik vindt het een super foto, want hier staan 3 generaties naast elkaar. Super gewoon!

Moira taart snijden
Moira heerlijk smullen van de taart! De chocolade fondant (gemengd met marsepein) vindt ze heerlijk!
Moira en papa taart snijden

Bedenkelijk haar stukje taart aan het eten

Moira taart eten
en smiddags toen ze moe was, was het helemaal geen probleem om te gaan slapen! Dat wilde ze bijna al te graag, en binnen no time was ze ….

Moira slapen
Bij deze willen wij iedereen bedanken voor de telefoontjes, kaartjes en smsjes. Dikke kus voor iedereen van Moira!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

http://www.tijkken.nl/"> © 2020 Tijkken.nl
theme by adazing design